Katalog
Vores udvalg
-
Classic/Fibrox serien
Victorinox Filet/udbener kniv Flexible skær 15 cm
kr. 235,00 inkl. moms Tilføj til kurv -
Santoku kniv (Japansk kokkekniv)
Victorinox Santoku kniv 17 cm Classic
kr. 370,00 inkl. moms Tilføj til kurv -
Santoku kniv (Japansk kokkekniv)
Victorinox Santoku kniv m/luft skær 17 cm – træskaft
kr. 659,00 inkl. moms Tilføj til kurv
Victorinox knivene fåes i mange lækre serier, og er kokkens fortrukne kniv da disse knive er lettet og derfor er gode til mange timers arbejde.
Historien bag Vicorinonox:
Virksomheden er grundlagt i 1884 af Karl Elsener.
I 1891 leverede Karl Elsener den første model af den senere verdensberømte swiss army kniv, til den schweiziske hær, og med det berømte symbol, et kryds i et skjold. Det har været anvendt af Victorinox siden 1909. Senere kom knive til professionelle og kvalitetsbevidste amatører.
Hvor kommer navnet Victorinox fra?
Da Karl Elseners mor døde, opkaldte han firmaet efter hende ”Vitoria”. I 1921 kom indførelse af ”inox”, (som er det franske ord for rustfri stål) med i deres produkter, og dermed var navet Victorinox skabt.
Hvad er kniven lavet af?
Knivene er formet ud af et højt stykke kvalitet rustfri Dauphinox stål, og hærdet til 56 HRC (HRC er en måleenhed for hårdhed og hermed hvor skarp en kniv kan slibes og holdes skarp.)
Det betyder at det er en god og solid allround kniv, som fås i mange varianter.
Knivene fås med Nylon, Fibrox, træ skæfte og helsmedet skæfte.