Kontakt

Mit navn er Thomas Holm Pedersen

Jeg er stifter og indehaver af Holms-Knivservice, som er stiftet i Januar 2017 med henblik på at du har de skarpeste knive, sakse, mv.

Min erfaring med knivslibning har jeg fra min uddannelse som butiksslagter helt tilbage fra 1999, og jeg udvikler hele tiden mine kompetencer, så du som kunde får et godt og ensartet resultat hver gang.

Jeg henvender mig såvel til private, erhverv, storkøkkener, restauranter, m.v.

Derudover til dig – den entutiaskniske amatør kok, jæger, fisker eller bare dig, som holder af dine knive.

Holms-knivservice er en lokal skærsliber virksomhed, beliggende i Skælskør på Vestsjælland hvor vi har værksted som dækker hele Danmark, men vi tilbyder også at komme til dig med vores rullende slibeværksted. 

Vi sætter en stor ære i at slibe dine, sakse m.m med stor professionel perfektion, så du får et ens resultat hver gang samt super skarpe knive. Vi sliber dine knive på slibesten tilpasset dine knive, som forgår langsomt på roterende vådsten og skånsomme slibemaskiner. Med vores vådslibning sikre vi ståletes hærdning og man vil derved bevarer knives skarphed i længere tid. Vi vil nemlig gerne at du står super skarpt. Hos os sliber vi efter aftale så du som kunde ikke skal gå forgæves.

Udover slibedelen har vi også salg af nye knive som du kan købe her, der er kvalitets knive til konkurrence dygtige priser.

Vi vil gøre vores bedste til, at du som kunde altid vil få den bedste service. Ser frem til at høre fra dig. 

Mail: info@holms-knivservice.dk
T: 30 52 35 53

Udfyld venligst formularen

Call Now Button