Dark nitro info:

Denne unikke serie er skabt ud fra samspillet mellem det unikke blad udseende med  dens hamrede finish og carbon-looket samt håndtaget lavet af værdifuldt uforgængeligt  egetræ. 

Antracitklingen er farvet ved hjælp af en særlig miljøvenlig proces. Dette giver knivene  deres rene industrielle skønhed. Den hamrede flotte finish på klingen understreger dens unikke design og funktionalitet. 

Egetræskaftet symboliserer udholdenhed, kraft og  styrke. Det ekstremt tynde, skarpe blad gør arbejdet til en “vægtløs” fornøjelse. Den hamrede teknik skaber også mange små luftpuder mellem bladet og maden, dette gør at det du skære nemmere slipper kniven.

ÆDELT HÅNDTAG AF EGETRÆ

Egetræskafet symboliserer udholdenhed, kraft og styrke. Håndtagets skarpe og  klare linje forstærker knivens æstetik. Vi bruger det fineste robuste egetræ til håndtaget, som er kendt for dets lange levetid. 

Et træ kan blive over 800 år gammelt. Egetræet  er indhyllet i legende og emmer af historie og er kendt for at være et af de vigtigste  løvfældende træer i Europa. Skibe blev bygget med eg så længe som for 1.000 år siden og indtil i dag bruges egetræsfade til at opbevare speciel whisky og vin. Så det er ikke  underligt, at vi har valgt et egetræsskaft til vores nye unikke serie af knive. 

HØJ HÅRDHED 

 

Vi bruger et specielt martensitisk, rustfrit og nitrogenlegeret stål i DarkNitro-serien.  Dette resulterer i en unik kombination af fremragende skæreydelse, enestående  hårdhed på 61 HRC og en særlig korrosionsbestandighed. For at få en perfekt  materialestruktur er DarkNitro knive smedet i en speciel proces og derefter ishærdet  ved temperaturer ned til -100°. Stålets meget fine mikrostruktur giver mulighed for  enkel slibning, hvilket resulterer i en meget skarp skærekant. 

TIL EN LANGVARIG SKÆRE OPLEVELSE 

 

DarkNitro serien er en knivserie af højeste kvalitet og den er fremstillet med passion for  håndværk ved hjælp af moderne produktionsteknologi. Vi anbefaler rengøring i hånden  med en blød klud og et mildt alkalisk rengøringsmiddel. Tør knivene af efter rengøring  for at sikre, at de er helt tørre – dette forhindrer gruber på klingen. For langtidsbeskyt telse bør du lejlighedsvis “forkæle” egetræshåndtagene med fødevaregodkendte olier  (f.eks. olivenolie). For at gøre dette, gnid lidt olie ind i håndtaget. Dette forhindrer  indtrængning af fugt og opfrisker også træets naturlige årer og farve.