Vivum kniv info: 

 

Disse unikke knive kombinerer et naturligt udseende med ekstrem skarphed. Et elegant  og specielt formet birketræs skaft kommer sammen med kniv stål af højeste kvalitet og  et moderne bladdesign.

Birk står for liv, styrke, holdbarhed og pålidelighed. Det er ikke kun stammen, der er let  at genkende, men også dens helt specielle træfibre, der gør, at enhvert VIVUM greb er unikt. De nye former på grebet ser ikke kun imponerende ud, men  ligger også tæt i hånden. Designet er klart og udtryksfuldt. Træet føles naturligt  behageligt. 

EKSTRAORDINÆR BLADFORM 

Kombinationen af de usædvanlige klinge former og grebene i birketræ skaber unikke  stykker, der kombinerer naturens kraft og stålets styrke. De ekstraordinære  klinge former er i harmoni med håndtaget af birketræ og tillader en endnu længere  skære bevægelse. Dette gør det oplevelsen i snitte, hakke, skære processen til en elegance i dit køkken. 

 

ISHÆRDET KLINGE: 

VIVUM-serien står for manuelt håndværk i stedet for seriel ensartethed. Tilbage til  oprindelsen, tilbage til håndværksarbejdet. 

Som et unikt stykke færdigbehandles hver  kniv i hånden af vores erfarne personale. Vi bruger et specielt højlegeret stål til VIVUM  serien, fordi stålkvaliteten bidrager væsentligt til en skarp skære oplevelse. Dette stål  skaber en fremragende skære ydelse, enestående hårdhed og god  korrosionsbestandighed. Under hærdningsprocessen hærdes klingen under  beskyttelsesgas ved 1.100 °C. Bladene er herefter istempereret ned til -100° C for at  sikre den nødvendige fleksibilitet og spændstighed af knivene og for at optimere  materialestrukturen. Dette resulterer i en optimal hårdhed på 58 HRC.