Mit navn er Thomas Holm og  i Januar 2017 startede jeg Holms-knivservice, med henblik på at du som kunde har de skarpeste knive, sakse, mv.

 

Jeg har + 25 år´s erfaring med knivslibning, der stammer  fra min tid som uddannet butiksslagter. jeg udvikler hele tiden mine kompetencer, så du som kunde får et godt og kniv skarpt resultat hver gang.

 

Jeg henvender mig  til private, erhverv, storkøkkener, restauranter, foreninger m.v.

Derudover til  den entutiaskniske amatør kok, jæger, fisker eller bare dig, som holder af dine knive og vil det bedste for dem og dig selv. 

 

Holms-knivservice er en skærsliber virksomhed, beliggende i Slagelse på Vestsjælland hvor jeg har udekørende slibeværksted fra, samt et lille værksted hvor der slibes efter aftale, eller at du benytter det indleverings system som jeg har, så skal du ikke gå forgæves. 

 

Kontakt/book mig og sammen finder vi den slibeløsning der passer dig bedst. 

Hos Holms-knivservice sætter jeg en stor ære i at slibe dine, knive, sakse m.m med stor professionel perfektion, så du får et ens resultat hver gang samt super skarpe knive.

Jeg sliber dine knive på slibesten tilpasset dine knive, som forgår langsomt på roterende vådsten og skånsomme slibemaskiner. 

Med vores vådslibning sikre vi stålets hærdning og man vil derved bevarer knives skarphed i længere tid. Jeg vil nemlig gerne at du står super skarpt. 

 

Jeg gør mig umage, så du som kunde altid vil få den bedste service.

Glæder mig til at høre fra dig. 

 

Tlf: 30 52 35 52